Sivu 1/1

Keskustelupalstan säännöt

Lähetetty: Ti Touko 21, 2019 8:16 am
Kirjoittaja Oona Mäkiniemi
Forum rules
SHS:n keskustelupalstan näkyvien käyttäjätunnusten on oltava muotoa "Etunimi Sukunimi". Halutessasi voit käyttää myös kennelnimeäsi tai rekikoiratoiminnassa käyttämääsi yritysnimeä, kunhan se selvästi yksilöityy yhteen tiettyyn henkilöön, ja joko sähköposti- tai kotisivuosoitteesi on profiilissasi julkinen.

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä SHS:n tai sivuston ylläpidon (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista. Keskustelupalstalla esitetyt mielipiteet ovat siis oletusarvoisesti kirjoittajansa omia henkilökohtaisia kannanottoja. Jos jokin kannanotto tai tiedote edustaa SHS:n virallista kantaa, se ilmoitetaan selvästi tässä viestissä.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja tai hyviä tapoja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa internetyhteyksiesi tarjoajaan tai viranomaisiin otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Suostut myös siihen, että SHS Forumilla julkaistuja keskusteluja voidaan julkaista Siperianhusky-seuran lehdessä ilman nimimerkiltä erikseen kysyttävää lupaa.

Ottamalla tunnuksesi käyttöön hyväksyt nämä ehdot sekä sitoudut myös noudattamaan sivuston ylläpidon antamia muita ohjeita.